Frontpage slider
ReflexZoneTherapie | Onderzoek | Postgraduate scholing
Frontpage slider
ReflexZoneTherapie | Onderzoek | Postgraduate scholing

 

In de voetsporen van Hippocrates

Interview met Spiros Dimitrakoulas!
door: Toine de Graaf

Spiros Dimitrakoulas is een bekende naam in de wereld van de reflexologie. Hij was voorzitter van de Griekse beroepsvereniging (Hellenic Association of Reflexology) en ook van de RiEN (Reflexology in Europe Nexus). Als reflexoloog is hij gespecialiseerd in pijn, sport en ouderen. Naast zijn praktijk in Argos geeft hij les, onder meer aan studenten geneeskunde. Ook verzorgt hij trainingen in Orthopedische Reflexologie (OR). Een specialisatie die hij zelf ontwikkelde en waarmee hij voortborduurt op het werk van een illustere landgenoot: ‘Hippocrates schreef al over de kunst van het wrijven’

Lees hier verder het interview...

Bron: mrt/apr 2020 | VAKBLAD NATUURLIJKE & INTEGRALE GEZONDHEIDSZORG

Welkom op de website van Reflexzonetherapie, Trainingen, Onderzoek en Postgraduate scholing (RZT-TOP)

RZT-TOP wil een platform bieden voor kennisuitwisseling en een praktische aanvulling verzorgen binnen de natuurgeneeskunde, in het bijzonder de reflexzonetherapie.

Via bij- en nascholingen, masterclasses en specifieke thematische trainingen wordt bijgedragen aan de eigen en andermans vaardigheden om deze aan te vullen en te onderhouden.

Gespecialiseerde docenten uit binnen- en buitenland kunnen een bijdrage leveren aan zowel het beroep zelf als ook aan de medische bijscholingen en trainingen op het gebied van Evidence Based Practice en Onderzoek. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief. 


Bijscholingen 2023